Nieuwe Haagdijk 34   
4811 TE  Breda   

(076) 521 70 55   
info@geertkip.nl   
tokkies, wat zijn dat?

Tokkies zijn spaarpunten waarmee u gratis kipspecialiteiten krijgt. Voor elke euro die u in onze winkel besteedt, ontvangt u n tokkie op uw klantenpas. Doet u ook mee? Vraag de pas aan in onze winkel.wat krijg ik voor mijn tokkies?

U kunt de tokkies inleveren voor de volgende producten:
• 125 tokkies = 1 kg gegrilde kluifjes
• 250 tokkies = een complete rijsttafel voor 2 personen
• 500 tokkies = een waardebon van geertkip.nl t.w.v. 20,00
• 1000 tokkies = een waardebon van geertkip.nl t.w.v. 50,00


125 tokkies
1 kg gegrilde kluifjes
250 tokkies
een complete rijsttafel voor 2 personen
500 tokkies
een waardebon van geertkip.nl t.w.v. 20,00
1000 tokkies
een waardebon van geertkip.nl t.w.v. 50,00actievoorwaarden

Deze actie geldt alleen op winkel­prijzen van geertkip.nl, Nieuwe Haagdijk 34 in Breda. Voor elke euro die u besteedt in onze winkel, krijgt u n tokkie op uw spaarpas. Er kunnen alleen tokkies bijgeschreven worden op uw pas als u deze bij zich heeft. Uw actuele tokkies-saldo kunt u op deze pagina opvragen.

Voor de tokkies-spaarpas berekenen wij 2,00 borg; dit is inclusief 10 gratis tokkies. Bij verlies of diefstal kunnen wij de pas blokkeren en uw gespaarde tokkies overzetten op een nieuwe pas, mits uw actuele gegevens bij ons bekend zijn.

De inhoud van deze actie kan tussentijds wijzigen. Deze actie kan ook zonder aankondiging vooraf (tijdelijk) stoppen. Tokkies zijn niet inwisselbaar voor geld. Niet geldig in combinatie met andere acties. Tevens niet geldig voor barbecues en buffetten op locatie.
saldocheckerVul hieronder het kaartnummer van uw pas in om te zien hoeveel tokkies u heeft gespaard. U vindt dit nummer direct onder de barcode; de eerste zeven cijfers hebben wij al voor u ingevuld.
Wissel uw oude pas om vr 1 juli 2018Heeft u nog geen nieuwe spaarpas? Uw oude tokkies-spaarpas en spaarpunten zijn nog geldig tot 1 juli 2018. Tot deze datum kunt u uw oude pas in de winkel omwisselen en worden uw gespaarde punten overgezet op een nieuwe pas. Hieronder kunt u het spaarsaldo checken van uw oude pasje met de naam Poeliershuis Schrauwen.

tokkies-spaarpaslekker bij geert kip.

.