Nieuwe Haagdijk 34   
4811 TE  Breda   

(076) 521 70 55   
info@geertkip.nl   
kipzegels


spaar voor €10 winkeltegoed

• U ontvangt 1 kipzegel bij elke 10 euro
• Bij sommige actieproducten ontvangt u 1 kipzegel extra
• Met 24 kipzegels is uw spaarkaart vol
• Een volle spaarkaart is 10 euro aan winkeltegoed bij geertkip.nl

actievoorwaarden spaarkaart kipzegels

Voor elke 10 euro die u netto per transactie besteedt in onze winkel, krijgt u één kipzegel. Een volle spaarkaart geeft recht op een winkeltegoed van 10 euro bij geertkip.nl, Nieuwe Haagdijk 34 in Breda. De spaarkaart is vol bij 24 originele geertkip.nl-kipzegels. Alleen volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd; losse geertkip.nl-kipzegels en spaarkaarten met minder dan 24 zegels zijn niet inwisselbaar. Het winkeltegoed van 10 euro kan niet in delen worden besteed. Kipzegels en spaarkaarten zijn niet inwisselbaar voor contant geld of een andere waardecompensatie.

Deze actie geldt alleen op winkel­prijzen van geertkip.nl, Nieuwe Haagdijk 34 in Breda. De inhoud van deze actie kan tussentijds wijzigen. Deze actie kan ook zonder aankondiging vooraf (tijdelijk) stoppen. Niet geldig in combinatie met andere acties. Tevens niet geldig voor barbecues en buffetten op locatie. Door gebruik te maken van deze spaaractie, gaat u automatisch akkoord met deze actievoorwaarden.


een volle spaarkaart met 24 kipzegels is €10 winkeltegoed bij geertkip.nl

tokkies

De tokkies-spaaractie is beëindigd per 31 decemer 2018. Heeft u nog een tokkies-pasje? Lever het in en u krijgt uw reeds betaalde borg van €2,00 van ons terug.

een volle spaarkaart met 24 kipzegels is €10 winkeltegoed bij geertkip.nllekker bij geert kip.

.