Nieuwe Haagdijk 34   
4811 TE  Breda   

(076) 521 70 55   
info@geertkip.nl   


      
maandaanbieding
november 2021
maandaanbieding
november 2021
maandaanbieding
november 2021
weekaanbieding
geldig t/m 27 november 2021
spareribs grote kipgehaktballen mihoen met kipgerecht van Geert rijsttafel 2 personen
1 kg gebraden spareribs
nu voor €9,95
4 grote gebraden kipgehaktballen
nu voor €6,00
500 g mihoen & 500 g kipgerecht van Geert
nu voor €8,95
Complete rijsttafel, 2 personen
nu voor €10,95

Bovenstaande maandaanbiedingen zijn de gehele maand november 2021 geldig. De weekaanbieding is geldig tot en met 27 november 2021. Geldig zolang de voorraad strekt, dus op = op! Klik hier en bekijk alle aanbiedingen, ook alvast voor volgende maand (december 2021).


      

satébuffet Oosters buffet warm & koud buffet lasagnebuffet
Dol op saté­tjes? Dan is het saté­buf­fet echt iets voor u! Com­pleet met al­les wat bij saté hoort. Van­af 20 per­so­nen ver­zor­gen wij uw saté­buf­fet op lo­ca­tie. Lees meer.
Onze heer­lijke Oos­ter­se ge­rech­ten sa­men in een buf­fet, dat kan toch nie­mand weer­staan? Wij ver­zor­gen uw buf­fet van A tot Z op lo­ca­tie van­af 20 per­so­nen. Lees meer.
Geniet van een warm en koud buf­fet dat wij com­pleet ver­zor­gen op lo­ca­tie! Of re­gel uw buf­fet zelf met de kant-en-klare ge­rech­ten uit on­ze win­kel. Lees meer.
Verschillende lasag­nes met ver­se salades én stok­brood met krui­den­bo­ter... haal Italië in huis met ons lasagne­buffet! Ook als vege­tarisch buffet beschik­baar. Lees meer.


hors-d'oeuvre hapjes & tapas partypan barbecue & gourmet
Met onze koude scho­tels zet u een com­ple­te maal­tijd op ta­fel. De aard­appel-basis heb­ben we in drie va­rian­ten: met vlees, ei of vis. Echt ge­nie­ten! Lees meer.
Tapas, ofwel een ruime keu­ze aan klei­ne lek­ker­nij­en. Lek­ker bij de bor­rel of als com­ple­te maal­tijd. Maak het ge­zel­lig met de lek­ker­ste hap­jes van Geert Kip... lees meer.
De warme balletjes van Geert... wie kent ze niet? Ze maken uw feest­je hele­maal com­pleet. En de party­pan houdt ze de he­le avond lek­ker warm. Lees meer.
Zonnig? De perfecte tijd om lekker te BBQ'en! Haal zelf een schotel in onze winkel of laat uw barbecue geheel door ons verzorgen op locatie. Lees meer.spaar voor €10 winkeltegoedZo eenvoudig is het: u ontvangt 1 kipzegel bij elke 10 euro en met een volle spaarkaart krijgt u bij ons een winkeltegoed van 10 euro! Lees meer.

      

lekker bij geert kip.

.