Nieuwe Haagdijk 34   
4811 TE  Breda   

(076) 521 70 55   
info@geertkip.nl   

Wij wensen u een fijne carnaval!
Carnavals-maandag 4 maart zijn wij de hele dag gesloten,
dinsdag 5 maart staan wij weer voor u klaar van 8.00 tot 18.00 u.


      

1 kg gegrilde kipkluifjes
Gegrilde kipkluifjes. Heerlijk als knabbel, maar ook goed te combineren met uw brood of warme maaltijd. Eet smakelijk.
Normale prijs: €8,95. Nu met EXTRA KORTING slechts
€ 6,95
geldig t/m 23 februari 2019

print waardebon
of toon deze aanbieding op uw mobiele telefoon in de winkel 
Deze aanbieding met EXTRA korting geldt tegen inlevering van de waardebon of op vertoon van deze pagina op uw mobiele telefoon bij geertkip.nl aan de Nieuwe Haagdijk 34 in Breda.


      

satébuffet Oosters buffet warm & koud buffet barbecue
Dol op saté­tjes? Dan is het saté­buf­fet echt iets voor u! Com­pleet met al­les wat bij saté hoort. Van­af 20 per­so­nen ver­zor­gen wij uw saté­buf­fet op lo­ca­tie. Lees meer.
Onze heer­lijke Oos­ter­se ge­rech­ten sa­men in een buf­fet, dat kan toch nie­mand weer­staan? Wij ver­zor­gen uw buf­fet van A tot Z op lo­ca­tie van­af 20 per­so­nen. Lees meer.
Geniet van een warm en koud buf­fet dat wij com­pleet ver­zor­gen op lo­ca­tie! Of re­gel uw buf­fet zelf met de kant-en-klare ge­rech­ten uit on­ze win­kel. Lees meer.
Zonnig? De perfecte tijd om lekker te BBQ'en! Haal zelf een schotel in onze winkel of laat uw barbecue geheel door ons verzorgen op locatie. Lees meer.


hors-d'oeuvre hapjes & tapas partypan fondue & gourmet
Met onze koude scho­tels zet u een com­ple­te maal­tijd op ta­fel. De aard­appel-basis heb­ben we in drie va­rian­ten: met vlees, ei of vis. Echt ge­nie­ten! Lees meer.
Tapas, ofwel een ruime keu­ze aan klei­ne lek­ker­nij­en. Lek­ker bij de bor­rel of als com­ple­te maal­tijd. Maak het ge­zel­lig met de lek­ker­ste hap­jes van Geert Kip... lees meer.
De warme balletjes van Geert... wie kent ze niet? Ze maken uw feest­je hele­maal com­pleet. En de party­pan houdt ze de he­le avond lek­ker warm. Lees meer.
Lekker fondueën of gour­met­ten, dat vindt toch ieder­een ge­zel­lig? Bij ons bestelt u scho­tels met de beste kip­spe­cia­li­tei­ten, kal­koen en di­ver­se wild­va­ri­an­ten. Lees meer.


      
maandaanbieding
maandaanbieding
maandaanbieding
internetaanbieding
Oosterse maaltijd kipgehakt bami goreng kipkluifjes
1-persoons-maaltijd
nu voor €4,95
1 kg kipgehakt
nu voor €7,95
1 kg Indische bami goreng
nu voor €6,95
1 kg gegrilde kipkluifjes
nu voor €6,95

Bovenstaande maandaanbiedingen zijn de gehele maand februari 2019 geldig. De internetaanbieding is geldig tot en met 23 februari 2019. Geldig zolang de voorraad strekt, dus op = op! Klik hier en bekijk alle aanbiedingen, ook alvast voor volgende maand (maart 2019).
spaar voor €10 winkeltegoedZo eenvoudig is het: u ontvangt 1 kipzegel bij elke 10 euro en met een volle spaarkaart krijgt u bij ons een winkeltegoed van 10 euro! Lees meer.


      
CARNAVAL
maandag 4 maart gesloten
dinsdag 5 maart geopend

.
lekker bij geert kip.

.