Nieuwe Haagdijk 34   
4811 TE  Breda   

(076) 521 70 55   
info@geertkip.nl   

Wij zijn geopend op onze normale openingsuren.
Wij laten slechts 2 personen in de winkel toe.
Wacht u even buiten als er meer klanten voor u zijn.
Dank u wel voor uw begrip.


Binnenkort naar een feestje? Geef eens een geertkip-waardebon cadeau. We hebben twee nieuwe waardebonnen, o.a. een bon voor 50 kiphapjes. Leuk om te geven aan de jarige Sara of Abraham! Lees meer.


      

1 persoons-maaltijd
250 g nasi, bami of mihoen naar keuze, 2x100 g kipgerecht naar keuze en 1 kipsaté met saus.
Normale prijs: €6,95. Nu met EXTRA KORTING slechts
€ 5,50
geldig t/m 4 april 2020

print waardebon
of toon deze aanbieding op uw mobiele telefoon in de winkel 
Deze aanbieding met EXTRA korting geldt tegen inlevering van de waardebon of op vertoon van deze pagina op uw mobiele telefoon bij geertkip.nl aan de Nieuwe Haagdijk 34 in Breda.


      

satébuffet Oosters buffet warm & koud buffet barbecue
Dol op saté­tjes? Dan is het saté­buf­fet echt iets voor u! Com­pleet met al­les wat bij saté hoort. Van­af 20 per­so­nen ver­zor­gen wij uw saté­buf­fet op lo­ca­tie. Lees meer.
Onze heer­lijke Oos­ter­se ge­rech­ten sa­men in een buf­fet, dat kan toch nie­mand weer­staan? Wij ver­zor­gen uw buf­fet van A tot Z op lo­ca­tie van­af 20 per­so­nen. Lees meer.
Geniet van een warm en koud buf­fet dat wij com­pleet ver­zor­gen op lo­ca­tie! Of re­gel uw buf­fet zelf met de kant-en-klare ge­rech­ten uit on­ze win­kel. Lees meer.
Zonnig? De perfecte tijd om lekker te BBQ'en! Haal zelf een schotel in onze winkel of laat uw barbecue geheel door ons verzorgen op locatie. Lees meer.


hors-d'oeuvre hapjes & tapas partypan fondue & gourmet
Met onze koude scho­tels zet u een com­ple­te maal­tijd op ta­fel. De aard­appel-basis heb­ben we in drie va­rian­ten: met vlees, ei of vis. Echt ge­nie­ten! Lees meer.
Tapas, ofwel een ruime keu­ze aan klei­ne lek­ker­nij­en. Lek­ker bij de bor­rel of als com­ple­te maal­tijd. Maak het ge­zel­lig met de lek­ker­ste hap­jes van Geert Kip... lees meer.
De warme balletjes van Geert... wie kent ze niet? Ze maken uw feest­je hele­maal com­pleet. En de party­pan houdt ze de he­le avond lek­ker warm. Lees meer.
Lekker fondueën of gour­met­ten, dat vindt toch ieder­een ge­zel­lig? Bij ons bestelt u scho­tels met de beste kip­spe­cia­li­tei­ten, kal­koen en di­ver­se wild­va­ri­an­ten. Lees meer.


      
maandaanbieding
maandaanbieding
maandaanbieding
internetaanbieding
kipsaté nasi en ajam ketjap gegrilde drumsticks 1 persoons-maaltijd
15 stokjes kipsaté
nu voor €6,95
500g nasi goreng en 500g ajam ketjap
nu voor €7,95
1 kg gegrilde drumsticks
nu voor €6,95
1 persoons-maaltijd
nu voor €5,50

Bovenstaande maandaanbiedingen zijn de gehele maand april 2020 geldig. De internetaanbieding is geldig tot en met 4 april 2020. Geldig zolang de voorraad strekt, dus op = op! Klik hier en bekijk alle aanbiedingen.
spaar voor €10 winkeltegoedZo eenvoudig is het: u ontvangt 1 kipzegel bij elke 10 euro en met een volle spaarkaart krijgt u bij ons een winkeltegoed van 10 euro! Lees meer.


      

lekker bij geert kip.

.